
Інгредієнти
- яйця 4 шт;
- цукор 80 гр;
- йогурт натурального типу 330 гр;
- крохмаль кукурудзяний 60 гр;
Спосіб приготування
- Білки і жовтки яєць кладемо в різні ємності.
- до жовтків вводимо цукор і збиваємо до посветления жовтків.
- вводимо туди ж йогурт, вимішуємо і вводимо всі інші компоненти.
- Все ретельно вимішуємо, маса повинна бути абсолютно однорідною.
- Білки збиваємо окремо, піки повинні бути стійкими.
- За ложці вводимо білок в загальну масу і вимішуємо, руху дуже акуратні.
-
В форму кладемо лист пекарської папери, вливаємо рідке тісто, рівняємо, надаємо форму. - Застеляємо деко фольговим листом, вливаємо окріп і ставимо форму для випічки. Рівень води 2-2,5 см.
- Розігріваємо духову шафу до 170 С і випікаємо десерт 40-45 хвилин.
- Духова шафа вимикаємо, дверцята злегка відкриваємо і залишаємо пиріг ще на півгодини всередині.
- Дістаємо, охолоджуємо, ставимо в холод на годину.
- Прибираємо форму, присипаємо пудрою. Можна подавати з варенням або шоколадом.