
Інгредієнти:
- Скумбрія — 2 шт;
- Картопля — 1-1,5 кг;
- Морква — 1-2 шт;
- Лимон — 1/2 шт;
- Приправа «для страв з картоплі» — 2 ч. л;
- Приправа «для риби» — 1-2 ч. л;
- Сіль за смаком.
Приготування:
Очищений картопля нарізаємо часточками
Морква нарізаємо кружечками.
Овочі солимо, додаємо приправу для картоплі і перемішуємо.
Скумбрию потрошимо, обрізаємо зайве, солимо і натираємо приправою для риби .
Робимо на скумбрії глибокі надрізи по всій довжині тушки і вставляємо в них лимон.
Викладаємо скумбрія і овочі в форму, змащену маслом.
Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 180 С протягом 40-50 хвилин. За бажанням, за 10-15 хвилин до готовності, знімаємо фольгу, щоб блюдо підрум’янилося.
Смачного!